måndag, augusti 28, 2006

Waaaaaaaaah!!!!!

Jag har inte fått min Pandurokatalog än! Den skulle ju ha kommit i tordags ju! *upprörd min* LOL

Hm... Kan jag ha flyttat för många gånger sen förra katalogen (2 ggr)? Har posten slarvat bort mig? Har Panduro slarvat bort mig? (Minns inte om dom fick min förra adress) Eller gillar dom mig inte längre för att jag inte beställde nått från förra katalogen? (Jag var mitt i en flytt då)

Oavsett vad orsaken är får jag nog ta och masa mig i väg till Panduro och beställa min katalog i år. Och hur många tror att den första katalogen kommer dimpa ner i brevlådan så fort jag beställt en ny? LOL

Så fort jag postat det här (men INNAN jag han beställa Pandurokatalogen) kom dagens försenade post. Dock utan den efterlängtade katalogen.

2 kommentarer:

Tess sa...

Hej! Jag har inte heller fått min Pandurokatalog än. De skulle börja skickas ut den här veckan sa hon på pysselbutiken/pandurofilialen i fredags. Men som sagt ingen katalog. Jag kan dock faktiskt sträcka mig till att betala 20 kr för att köpa den hos henne ;)

Krimskrams sa...

Tess: Själv har jag inte möjlighet att ta mig till nån Panduro-butik så jag får förlita mig till att dom verkligen skickar ut katalogen när jag nu beställt den.