fredag, november 03, 2006

Veckans godis!

Jodå, jag har både shoppat och fått och skickat RAKar den här veckan också. Sååå Ovanligt! LOL

Jag har pysslat också naturligtvis, bla ett kort som jag inte kan visa eftersom det är en del av en RAK som inte kommit fram än och sen har jag virkat en del med. Har en del oavslutade grejer som jag måste få färdigt. (Bilder kommer när dom är färdiga)

Det börjar snart bli dags att göra julkort (i synnerhet som jag tänkte försöka sälja några) så jag har skickat efter jättesöta jul-stämplar från Spira (Det blev några som inte var juliga också. LOL) Löven nere i högra hörnet är dock inte från Spira utan dom tillhör hÄnglars "Julijen" paket och är köpta på Pyssel.net.

Dom här stämplarna är fortfarande omonterade (väntar på en beställning av "EZfoam" som jag behöver till monteringen) så jag kan inte visa några uppstämplade bilder för er än.

I dag kom också en påse full av läckra brads som jag köpt på Pyssel.net. Brads är dekorativa påsnitar och dom här i form av rosor, granar och snöflingor är förstås extra dekorativa. :o)

Och slutligen har jag fått en jättehärlig RAK från Tess innehållande en bok om decoupage (som jar är jättenyfiken på att prova på) en DVD med Da Vincikoden och massor med härliga papper att leka med.

Det här med RAKar ÄR verkligen en trevlig idé. Man blir så glad varje gång det dimper ner en överraskning i brevlådan. RAKen jag själv skickat den här veckan kan jag dock inte visa förrän den kommit fram men i ledtråden jag postade på Pyssel.net beskrev jag den på det här sättet:

"Det är ett kort som på ytan kan verka väldigt torrt och dammigt, men om mottagaren öppnar det enligt instruktionerna så kan det hända att hon gör ett riktigt FYND."

I övrigt har jag ägnat veckan åt att leta efter klistermärken med snickarmotiv till ett kort till mins styvfar. Jag har har hittat sånna på flera olika ställen men när jag förökt beställa dom har dom alltid hunnit ta slut. (Dock har det inneburit att jag har beställningar med flera ANDRA saker på gång från butikerna i stället. LOL Tur jag har kvar av mitt Pysselobidrag! Det blir inte lätt när det tar slut om jag skaffar mig sånna här shoppingvanor under tiden jag har råd. LOL)

6 kommentarer:

Tess sa...

Inte bara trevligt att få såna här saker. Det är så himla kul att få GE också. Speciellt när man vet hur glad man gör personen ;o) Jag har alltid tyckt det varit kul att ge utan orsak, och nu har jag verkligen chansen att göra det (fast jag får vänta i 7 dagar till innan jag har tillgång till adressforumet *lol*)

Jo, den där boken. På framsidan verkar den handla om småpyssel i allmänhet. Så jag blev lagomt snopen när jag väl kollade igenom den ordentligt. Den handlade ju bara om decoupage!
Men det gjorde ju inget, för jag visste ju direkt vem jag 'kunde göra mig av med den till' *LOL*

Krimskrams sa...

Att GE saker är ju MINST lika roligt. :o) Förövrigt om du vill RAKa nån du inte har adress till med så säg till så kan jag hjälpa dig.

Krimskrams!

Tess sa...

Just nu har jag ingen direkt så där. Har heller inget jag kommit på att jag kan skicka. Mina pulsvärmare har heller inte förökat sig än (tröghet på virkfronten), och det är såna som verkar eftertraktade just nu ;o) Så jag väntar en stund till.

Va fint det är på forumet idag då... Antingen vill ingen logga ut fast både Petra och Elisabeth ber om det, eller så fattar inte servern att de är utloggade. Mysko mysko. Jag håller mig borta i alla fall.

Krimskrams sa...

Men vi har väl fått klartecken att posta igen av Petra, eller har jag missat nått?

Tess sa...

När hon hade skrivit att det var ok att skriva igen, var det fortfarande 40 inloggade och 45 gäster. (Så även vid 22-tiden.) Så inget hade uppdaterats och det såg fortfarande knas ut. Men nu ser det ut som det ska. Fast jag vet inte hur det blev med de felaktiga tiderna som fnulade till det för Oderland. De är fortfarande skrivna 'i framtiden' ;o)

Krimskrams sa...

Det är skönt det verkar ordna upp sig tillsut. Tror att folks inloggningar hakat upp sig (bland allt annat som strulade)