måndag, oktober 30, 2006

Glömde ett kort!

Hur kunde jag glömma det här kortet???? *rodnar*

Här har verkligen mitt pysselshoppandet givit resultat. Stämpeln jag använt är ju en av dom jag köpte från Stämpelgården och därifrån kommer även blommorna och det lila pappret jag använt. Sen har jag stansat texten med min fina tång och målat vissa av detaljerna med twinklings så att dom skimrar, men det syns tyvärr inte på bilden.

8 kommentarer:

Tess sa...

Som blivande pysselpedagog kan du ju då få förklara för mig hur det egentligen funkar med stämplar... *rodnar*
Man stämplar alltså bara konturerna förstår jag, men all denna färgläggning? Det känns som om man måste vara konstnär för att kunna göra det så där snyggt! Jag som inte kan måla annars, klarar jag av det?
(Det är säkert bara att färglägga, men det ser inte 'hemgjort'ut, om du förstår vad jag menar.)(Och det är alltså en komplimang till alla som stämplar, för det är så förbaskat snyggt!!!)

Krimskrams sa...

Pysselpedagog... Hm... det kanske vore en framtida karriär?

Japp, man stämplar bra konturerna och sen målar man med valfria färger a'la målarbok för barn typ. LOL Man kan måla med vattenfärger (akvarell eller barnvarianten som jag valt), med akvarellpennor, med tusch, med distresser (som egentligen är påfyllningsfärg till stämpeldynor), med torr chalks, med twinklings osv. Jag vet även en del som använder sig av mönstrat papper och monterar på motivet.

Och det funkar ju enligt principen övning ger färdighet. Jag KAN ju måla ockå men har inte gjort det på flera år och märkte att jag kände mig ovanligt klumpig när jag gjorde det här kortet. Men samtidigt, t.o.m barn kan ju fylla i målarböcker så det är ju inte värre än att man kan lära sig. LOL

Men som sagt var, billiga barnvattenfärger funkar alldeles utmärkt bara du skaffar dig en vettig pensel istället för den som ev ligger med.

Kattfot sa...

Oj vad du har hunnit med! Jättefina kort. Så kul att alla är i olika stilar också, du är verkligen kreativ! Rolig idé med den virkade blomdetaljen. "Mamma-kortet" var alldeles underbart :-)

Krimskrams sa...

Tackar! Jag tycker att det är väldigt kul att experimentera med olika stilar. Jag har alldeles för mycket fantasi för att hålla mig till samma stil hela tiden. LOL

Millan sa...

Åå så snyggt det blev! Och vilka härliga färger du lyckats välja och såå snyggt målat!

Krimskrams sa...

Millan: Tackar!!! Och jag som kände mig så ovan och klumpig när jag målade. Har inte målat nått på flera år nu (och lyckats slarva bort bästa penslarna)

Jag är ju jättekär i dom här stämplarna.

Hulda sa...

Så fin blogg du har! Så mange nydelige kort du har laget, mye fine pusleting her. De blomsteralvene var helt skjønne, nydelig stempel.

Krimskrams sa...

Hulda: Tack! :o) Visst är väl dom stämplarna helt ljuuuvliga?