onsdag, september 13, 2006

Cyberpysselbilderna!

Nu är omröstningen färdig i Cyberpysslet jag var med i i helgen så nu kan jag visa mina bilder här. Jag var med i 3 av dom 11 olika utmaningarna.


~~~¤*¤*¤~~~

1, Handarbete
Fri tolkning, men du ska ha stickat, sytt eller virkat. Här kan det bli allt från raggstrumpor till värsta balklänningen!Jag virkade en lite igelkott som faktiskt blev riktigt söt. (Det är bara en men jag ville visa den från två håll) Tydligen var det fler som gillade honom för jag VANN den häör utmaningen. :o) Det är bara att erkänna att jag känner mig barnsligt lycklig över att vinna en utmaning i mitt första cyberpyssel. :o)


4, Svart - Vit
Enkelt, använd bara svart och vitt. Även här funkar mutor och fjäsk!En virkad mus den här gången. Jag funderade först på att göra en skunk men det skulle ta för lång tid. (Jag kommer nog göra den där skunken ändå så småningom). Den här utmaningen hade flest bidrag av alla och dom var SUPERSNYGGA och lilla musen kom trost det trea. Fånigt stolt över det också. LOL (Dessutom vann bidraget som jag röstade på!)


3, Färgtema
Välj en färg och gör valfritt pyssel i enbart den färgen och dess nyanser. Beroende på mutor och fjäsk kan lite fusk godkännas.Till den här utmaningen hade jag gjort två gröna pentagram-örhängen. Dom placerades sig inte dock och jag är inte förvånad. Mycket snygga konkurrenter här med och jag är inte riktigt nöjd med dom själv (började bli lite trött. LOL). Tror dock jag ska göra nya örhängen efter samma idé.

~~~¤*¤*¤~~~

Det här med Cyberpyssel är verkligen kul. Inte för vinstens skull utan för att det är roligt att inspireras av dom olika utmaningarna och minst lika roligt att se alla andras bidrag.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Musen var cool. Och igelkotten var jättesöt! Och jag tyckte ju att det inte var nåt fel på örhängena heller ;o) Funderade på att göra ett försök med amigurumi när jag 'slutar' jobba. Känner att jag vill börja pyssla mera. Pysselida har inspirerat mig en hel del, och nu när du lägger ut biler på dina saker blir jag ännu mer sugen =)

Jag ska visa mina runor när de är klara i alla fall. Ska sy en snygg påse till dom också. Och så ska jag visa vad det är jag köpt på Panduro, när paketet kommer.

Krimskrams sa...

Jag är ju på riktigt pysselhumör igen nu så jag kan säkert hitta flera saker att fresta dig med. LOL Kommer ju lägga upp MASSOR av amigurumi-bilder här så småningom. Och jag har ett länk till ett mönster som kanske fresta dig med så småningom. LOL

Vill gärna se dina runor när du är färdig.

Örhängen är skeva och dessutom lite olika stora. *piiinsamt*

Anonym sa...

Äsch. Petitesser. De är ju i rätt färg jue! *lol*

Jag ska ta min en kik på Cyberpysslesidan i eftermiddag. Vågade inte det i natt... *undrar varför*

=)

Krimskrams sa...

Tess: KAN det bero på att du blivit sittandes där hela natten då? *fniss*

Anonym sa...

Hur kan du tro nåt sånt??? *lol*

Har inte varit in än. Har fortfarande ont i huvudet... Men en liten sväng ska jag ta.

Krimskrams sa...

Tess: VARNING! Det finns inget som heter LITEN sväng på det forumet. LOL

Anonym sa...

Oh, jag måste definitivt lära mig att virka! Supersöta :)

Krimskrams sa...

Tackar!!!

Amigurumis är faktiskt väldigt enkla att virka. Jag kan klart rekommendera dom som nybörjarvirkning. Du får hojta till om du har några frågor.