tisdag, september 26, 2006

Trevlig post i dag!

Det är alltid spännande när brevbäraren kommer. Har man tur kan det ju dimpa ner nånting riktigt roligt. Som idag då när jag fick två tjocka härliga kuvert med stämpeldynor och en trollsländestämpel som jag köpt... ja, gissa var? LOLNu har jag äntligen en chans att visa upp stämplarna jag köpte för några veckor sen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har inte suttit så mycket med min lilla virkning de senaste dagarna (av inte så underliga skäl). Men jag fick min virkbok igår. Och då visade det sig att lilla jag inte har virkat de maskor jag trott jag virkat...

Det visade sig nämligen att det jag trodde var fasta maskor bara är smygmaskor... Inte konstigt att det blir hårt och tätt och inget bra alls *lol* Och när jag nu vet hur man gör fasta maskor så blir det inte hårt alls.
Så jag funderar på vad det var jag lärde mig på syslöjden i lågstadiet egentligen. Troligen lärde jag mig det jag nu håller på att lära mig igen, men det känns inte så. Jag vet att jag virkat en liten rund väska, randig med skinnbotten. Men jag kommer inte ihåg vilka maskor det var jag använde.

I vilket fall som helst ska det bli kul att grejsa vidare. Och det är ju inte heller speciellt svårt.

Har också en del stämplar hemma. Men jag har inte använt dem än. Får nog kika på dem tror jag minsann =)

Krimskrams sa...

LMAO Krake!!! Om du suttit och virkat smygmaskor förstår jag VERKLIGEN att det blivit hårt och tagit tid. LOL Skönt att du fått ordning på den biten nu.

Jag har bara hunnit testa stämplarna men inte verkligen ANVÄNT dom. Det få bli när jag är lite piggare.