torsdag, november 16, 2006

Bara lite, lite shoppat!

Förra veckans shoppingskörd var faktiskt riktigt liten. (Eftersom allt inte hunnit komma än. LOL)

Lite brads som ser ut som höstlöv från Pyssel.net...
... och min första suuupersöta Husmus-stämpel också köpt på Pyssel.net

På köpte med stämpeln fick jag också en RAK från Elina som jag köpte stämpeln av. Lite pärlor och ett gulligt kort. :o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är husmusen hårig redan på stämpeln? Annars blir det kanske liiite jobbigt att pilla dit det efteråt... ;o)Men söt är den!!! Jag gillar stämplarna från Penny nånting. Det är samma motiv på dem som på de broderier jag önskar mig mest nämligen: Dessa till exempel. Margaret Sherry heter hon som gör dem, och visst är det samma stil/sort som Penny (Black?) stämplarna?

Humlan sa...

Jag gillar höstlöven! Ska det nu vara höst och mörkt, regningt och kallt, så får man klara dagarna med att lysa upp med lite färger, ljus och gärna lite glitter...
Mitt pyssel ligger i träda just nu, dagarna går åt till nödvändigheter och jag får skjuta upp pysslandet till senare, tyvärr.

Krimskrams sa...

Tess: Jodå, det är en hårig liten stämpel. LOL

Broderierna är jättesöta och dom påinner ju om Penny Black i stilen. Penny Blacks hemsida (klicka på view old site) Jag är jäteförstjust i hennes sötnosar jag också.

Humlan: Tråkigt med "nödvändigheter", pyssel är mycket roligare, men tyvärr är det ju det man måste avstå från ibland för nödvändigheterna skull.

Håller med om att man får göra vad man kan för att muntra up hösten. En absolut blygrå dag som i dag är det inte det lättaste dock.