lördag, november 04, 2006

RAKen kom fram i dag!

...eller "i går" om man ska gå strikt efter klockan/datumet. Men pga tekniskt strul på Pyssel.net kunde inte Maliwa tacka för den förrän i natt så jag visste inte att den hunnit fram.

"Det är ett kort som på ytan kan verka väldigt torrt och dammigt, men om mottagaren öppnar det enligt instruktionerna så kan det hända att hon gör ett riktigt FYND."

Maliwa utbildar sig till arkeolog och när hon nämnde att hon väldigt gärna hade velat hitta en silverskatt så kunde jag ju inte motstå frestelsen att ge henne en alldeles egen. LOL

Alltså försökte jag skapa ett jordigt kort (det gröna är grästuvor, inte mögliga princesskronor och dom svarta prickarna är myror). Längs kanterna står det "Gräv längs kanterna" för man måste ju gräva om man ska hitta en skatt. LOL Och när hon sen öppnade kortet vällde det ut en massa utstansade saker i silver (inkl dom lösa bokstäverna S I L V E R S K A T T som hon fick pussla ihop själv) Dom som ser vita ut på bilder är också silverfägade men från ett annat papper.

Jag skickade med en liten zippåse med primablommor också men dom glömde jag fota. (Det var ett hopplock från blommor jag ändå visat här tidigare)

Som jag skrev i den förra posten så är det VÄLDIGT roligt när det dimper ner överraskningar i brevlådan (det blir ju julafton var och varannan dag här. LOL) Men det är MINST like roligt att plocka ihop den perfekta RAKen till nån man vill glädja pch sen mysa när man föreställer sig hur glad hon (det är ju oftats "honnar" LOL) ska bli när hon packar upp den.

Och förövrigt så gick det MYCKET smidigare att stansa med min nya Komfy Kutz. :o)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helkul idé! Kan ju säga att det inte gick att komma på vad du hittat på när du skrev 'ledtråden' till den skickade. Jag hajjade precis noll =) Men det var väl det som var meningen kanske LOL

Krimskrams sa...

Jo, det ska ju VARA kryptsikt, och sen ska man tänka "jahaaaa, det var SÅ hon menade". LOL Men det är ju inte alltid man kommer på nått så här klurigt.