tisdag, november 07, 2006

Waaaaaah! En spindel i brevlådan!!!!

Fast när jag tittade efter närmare visade det sig att det bara var en av Zimlas "spionspindlar" (sorry, internskämt) som kom lastat med presenter och ett viktigt uppdrag.

Som ni kan se på bilden så heter hon Daphne och är en vindögd liten sötnos. På baksidan står hennes instruktioner från Zimla:

"Sätt dig vid brevlådan och hjälp Krimskrams om hon vill ha hjälp att gå och posta något" (Pga sjukdom har jag själv svårt att posta och hämta ut paket.)

Daphne hade också med sig en röd stämpeldyna och en jättefin hörnstämpel.

Och hon skred omdelbart till verket, tack vare henne (och min mamma) har jag idag postat en hel bunt med ATC-kort till olika swapar (organiserade byten) och även fått två paket.

Dels det här paketet med papper och minibrads som ser ut som små skruvar från Scraproom och dels ett paket från Sodak med gluedots ("klisterpluppar") och EZfoam (för montering av mina julstämplar). Jag hade bara hunnit få en avi för det första paketet men tack vara lilla Daphne fick mamma med sig båda paketet. LOL

Jag har fått min nya Hemliga Vän för November och kommit på en riktigt suverän present till henne. Den kommer nog bli min bästa Henliga Vän present nånsin.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Inte utan att man blir avis på alla som får spindlar, trots att jag har svårt för såna åttabenta saker... ;o)

Daphne sköter sig bra ser jag *LOL*

Krimskrams sa...

Det var jag med innan jag fick Daphne. Man känner sig som "en i gänget" när man fått en spindel. Och VANLIGA åttabeningar har jag också svårt för (om dom inte är hästar LOL) men Daphne är ju speciell.

Anonym sa...

Precis, "en i gänget". Men det är man på ett sätt ändå. Fast man vill ju ändå lite till ;o)

Åttabenta hästar är bättre än spindlar. Allra helst för att man garanterat vet vart de är, det kan vara lite svårt att hålla koll på de där små rackarna... *ick*
Fast jag har kommit över min värsta spindelfobi i alla fall. Blev så illa tvungen när man pluggade biologi och var ute på exkursioner var och varannan vecka *lol* Bara de inte är inomhus så är de ok, för då inkräktar de på MITT revir.

Krimskrams sa...

Små spindlar gör mig inget direkt, det är dom stooora som är läskiga, och dom långbenta! Och harkrankar!!! Nej, tacka vet jag spionspindlar. LOL

Anonym sa...

Förresten så tror jag att det var min Pandurokatalog du fick, när du fick katalog nummer två. För jag har inte fått nån... Eller mja. Jag har fått en, för svägerskan hämtade en på Panduro i K-stad, men jag fick ingen som jag beställde. Tur för dom att jag ändå fick paketet som jag skulle i alla fall... =/

Krimskrams sa...

Men dom var ju adresserade i MITT namn båda två. *förvirrad* LOL

Och trost min iver att få katalogen så har jag fortfarande inte beställt nått ur den än. LOL