onsdag, maj 16, 2007

Jo, jag har virkat också...

Jag får ju inte glömma Mr Mus! Egentligen virkade jag honom betydligt tidigare men jag har inte monterat färdigt honom förrän nu.

En av mina vänner på Pyssel.net har startat en liten webb-butik med försäljning av amigurumi-mönster på svenska, Made by You, och jag betatestade det här mönstret åt henne innan hon la upp det på sin sida. Det var ett jättekul mönster att virka efter, just med kroppen och benen som är virkade i ett. (Hon har också ett gratis mönster för den som bara vill prova på)

Och nej, jag har inte glömt älgen. Jag håller på med den just nu faktiskt. (Jo, pyssellusten är nog på väg tillbaka) Men garnet tog slut efter ett halvt framben och det ser ju lite dumt ut med en älg med 2½ ben så jag måste repa upp kroppen en bit och tänka om lite för att garnet ska räcka.

2 kommentarer:

Kattfot sa...

Kul att pyssellusten är tillbaka igen. Ibland behöver pysselcellerna vila lite. Det gör mina just nu, fast jag har ju bara trädgård i huvudet såhär års. Jättesöt mus, ser fram emot att få se älgen också!

Kram och trevlig helg!

Krimskrams sa...

Jag håller på och monterar älgen i kväll så han bör väl dyka upp snart. (kan ta nån dag extra pga att jag får besök nåra dagar dock)

Och jag känner igen trädgårdssuget, fast nu för tiden har jag bara balkong.