lördag, oktober 07, 2006

Månadens Hemliga Vän - Oktober

Oktober är första månaden jag kunnat anmäla mig till "Månadens Hemliga Vän" på Pyssel.net. Tanken är att man skickar ut ett anonymt överraskningspaket till sin tilldelade Hemliga vän och får ett lika anonymt paket själv från en annan person. Sen i slutet på månaden avslöjas givarna. Det här är ett projekt som är oerhört fyllt av glädje. Redan innan jag varit med länge nog frosssade jag i posten där folk visade vad dom fått och gladde mig åt allas fina paket. (Jag är en sån där människa som glädjer mig väldigt mycket för andra skull) Det här ska verkligen bli jättekul!!!

Eller rättare sagt, det HAR redan hunnit börja bli jättekul. Jag fick nämligen mitt hemliga paket först av alla!!! Det kom redan i torsdags och vi fick beksed om vilka vi skulle skicka till i onsdags eller sent tisdag kväll.

Paketet var alldeles proppfullt med underbara presenter, en massa saker som jag önskat mig plus en del roliga överraskningar. Jag är verkligen jättenöjd!!! :o)
En stor zippåse med ljuuuvligt doftande och lika ljuvligt smakande te (Green Emperor), en distressdyna (antigue linen), fyra zippåsar fulla med blommor i olika rosa (och andra matchande) nyanser och 2 med blad, både gröna och höstfärgade, utstansade röda hjärtan, jättesöta bazzillbrads i olika former och olika rosa nyanser (min hemliga vän har helt klart förstått min kärlek för rosa), scrappers floss (i rosa naturligtvis), häftkuddar i olika storlekar, små supersöta tags i en nyans som närmast kan beskrivas som antik-plommon, gelpennor i vitt och rosa-metallic, små "frimärks-ramar" och naturligtvis ett jättegulligt kort (också det i rosa)

Själv har jag bara BÖRJAT planera för paketet jag ska skicka (vi har till 20/10 på oss). En del kan jag hitta i mina gömmor men en del annat har jag skickat efter. Hoppas grejerna kommer i tid bara!

8 kommentarer:

Tess sa...

Och vad är bazzillbrads för nåt??? Har aldrig hört talas om.

Jag tänkte bli medlem på pyssel också, men jag känner att jag nog behöver pyssla ihop lite först. Fast iofs behöver man nog inte 'producera' så mycket, bara greja lite då och då. Vi får se. Det blir nån gång i alla fall.

Krimskrams sa...

Brads är snygga "påsnitar" (dom här är runda, hjärtan och fyrkanter) som man kan använda att dekorera med. Bazzill är bara ett märke.

Du behöver inte pyssla ihop en massa för att kunna bli medlem. Det är ju inte så att du behöver BÖRJA med att visa en massa saker (jag har inte visat mina amigurumis än). Däremot så BLIR du inspirerad att pyssla mer.

Krimskrams sa...

Jag kopierade det jag skrivit om innehållet på forumet, därav dom ibland obegripliga facktermerna. Sorry! (Scrappers floss är förövrigt pappersnöre, det kommer en bild på ett kort där jag använt det så småningom)

Kattfot sa...

En liten utmaning till dig ligger och väntar på min blogg
/Kattfot

Tess sa...

Det var det jag tänkte, att inspirationen skulle kunna komma. Och det gör den redan när jag kikar nu. Men jag väntar en stund till. Ska få lite mer ordning på mig själv först, även om det blir bättre och bättre.

Krimskrams sa...

Kattfot: Bra att du tipsade om den så att jag inte missade den. Insåg förresten att jag glömt lägga till dig bland mina länkar här.

Tess: Det kan ju vara smart tänkt. Men visst ÄR det ett inspirerande ställe?

Katrin sa...

Hej! Är ny på pyssel.net, men jag kollar runt och kan inte se nånting om månadens hemliga vän.. vart hittar ajg det!?

Mvh Katrin

Krimskrams sa...

Du hittar infon om Månadens Hemliga vän i forumet "Swappar" och tråden där vi visar vad vi fått ligger i "Allmänt Pyssel". Det är bara att börja räkna ner dagarna tills du också får vara med. Det är verkligen jättekul! Och det är jättekul att se vad alla andra fått också!