lördag, oktober 07, 2006

Gott & Blandat

Har uppdaterat lite dåligt den senaste tiden. Sorry! Men då blir det ju desto mer på en gång. :o)

Först och främst har jag fått en ny RAK från gulliga Pysselmia! :o) Jag trodde jag skulle få ett prov på singelplastfickor till ATC-kort men fick så mycket mer.


För det första MASSOR av ATC-plastfickor och sen mönstrat pappersspill (alltså små restbitar som passar utmärkt när man gör kort och ATC), söta rosa tags (etiketter) snören till mobilsmycken och så ett kort naturligtvis. :o)

~~~¤*¤*¤~~~

Sen har jag fått en "RAK" av min snälla mamma med. Metallicskimrande stickers/klistermärken med grodor, fjärilar och blommor.



~~~¤*¤*¤~~~

Lite nya stämplar har det blivit också. Hjärtana ingår i ett paket från Panduro och jag ville bara ha dom här två så jag tjänade massor på att köpa dom begagnat. (Tror förövrigt dom är helt oanvända.) Och en liten enkel blommar har man alltid användning för.



~~~¤*¤*¤~~~

Slutligen har jag skickat in ett bidrag till den senaste smyckestävlingen på Pyssel.net, tema: Höstdagjämning. Och nej, jag talar inte om vilket bidrag som är mitt, röstningen ska ju vara helt anonym. Och nej Tess, det är inte det du tror även om jag skulle önska det. LOL

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm... Nu var jag ju tvungen att kolla vilket du tror att jag skulle tro att det var *lol* Jag tror att du tror att jag tror *eehh* att det är nr 21. Men det tror inte jag att det är ditt ;o)

Men jag tänker inte säga vilket jag tror är ditt =D

Krimskrams sa...

Om vi säger så här, jag misstänkte att du skulle tro att det med wicca-känsla var mitt. Men det FINNS ju nånting som gör att DU skulle kunna identifiera det rätt halsbandet med.

Anonym sa...

Ja, det där gjorde ju mig mycket klokare ;o)

Anonym sa...

Fast vid lite mer eftertanke så gjorde det nog mig det. För jag blev ännu mer säker på att det jag redan trodde var ditt verkligen ÄR ditt när jag tittade igen *lol*

Krimskrams sa...

*Fniss* Vi får väl se om du har rätt när det blir officiellt.

Hannele på Hisingen sa...

Åj, jag vill ha groddklistermärken..

Krimskrams sa...

Visst är dom väl läckra? Mamma köpte dom på fjärilshuset i Sthlm när hennes klass var där på skolresa (hon är lärare)

Anonym sa...

Hmm... En vecka kvar. Undrar just om jag kan hålla tyst så länge *lol*